Canapea extensibila Kring Doris

Kring Doris este o canapea extensibila din piele sintetica cu un design destul de modern, 3 locuri si picioare solide de sustinere. Avantajul este asigurat si de cutia speciala Ottoman ce poate oferi spatiu pentru depozitarea diverselor accesorii pentru dormit. Atunci cand canapeaua se extinde ii se pot mari dimensiunile prin apropiere de aceasta cutie pentru ca are dimensiuni asemanatoare in ceea ce priveste latimea.

Canapea-extensibila-Kring-Doris-cutie-Ottoman1-300x300  Canapea-extensibila-Kring-Doris-cutie-Ottoman-extinsa-300x300  Structura interna este alcatuita din material lemnos, iar pentru suprafata de sezut s-a folosit spuma poliuretanica pentru un confort bun in timpul zilei sau al somnului. Picioare de sustinere sunt unele de calitate, foarte rezistene si asigura o integrare rapida alaturi de celelalte piese de mobilier.

Recomandare: produsul beneficiaza de o garantie de 24 luni, transport gratuit si o reducere de 30%. Culorile disponibile sunt: negru, alb si crem

Vezi pret actualizat 

Canapeaua extensibila Kring Doris se remarca prin dimensiunile in stare stransa de 170 x 83 x 87 cm, iar in stare extinsa de 170 x 106 x 41 cm. Cutiei Ottoman ii poti gasi si alte intrebuintari daca spatiul interior iti permite. Poate fi folosita drept element de sedere si pe terasa in timpul verii. Constructia este asemanatoare cu a canapelei si se remarca prin dimensiunile de 107 x 38 x 41 cm.

One thought on “Canapea extensibila Kring Doris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *