Canapea Extensibila Delya

Delya este o canapea clasica cu o structura din spuma poliuretanica acoperita cu o stofa de calitate si placuta la atingere. Finisajul multicolor face din aceasta piesa de mobilier una potrivita pentru camera unui adolescent sau chiar si intr-o sufragerie ce are alte elemente in aceleasi culori.

La interior gasim un cadrul metalic usor si rezistent, bine imbinat si care nu va fa face probleme pe viitor. Din aceasta cauza canapeaua extensibila este destul de mutat in functie de preferinte. Husa exterioara este detasabila si se poate curata destul de usor atunci cand e nevoie.

Canapea-Extensibila-Delya-300x200

Daca vorbim de dimensiuni trebuie sa aveti in vedere dimensiunile in stare pliata de  L = 138 cm ; l = 90 cm ; h = 93 cm si in stare extinsa de  L = 193 cm ; l = 138 cm ; h = 40 cm. Faptul ca nu are lada pentru depozitare nu cred ca poate fi considerat un minus avand in vedere designul modern de care dispune.

Canapeaua Extensibila Delya beneficiaza de 14 zile perioada de testare, garantie 2 ani si livrare in maxim 48 ore de la plasarea comenzii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *