Canapea extensibila pe colt Dino Verde

Sunt frecvente cazurile in care e necesara o canapea pe colt si din aceasta cauza va recomand canapeaua extensibila pe colt Dino Verde – piesa de mobiler cu finisaj pe verde recomandata cu precadere pentru camerele adolescentilor. Avantajul este asigurat de transformarea destul de rapida intr-un pat cu o suprafata ortopedica de dormit si care nu se deformeaza odata cu trecerea timpului.

Constructia este bine pusa la punct si dispune la interior de un cadru rezistent din lemn masiv si MDF. Exteriorul este tapitat cu stofa rezistenta si usor de curatat. Un alt avantaj este asigurat si de lada pentru depozitare, pentru ca aici pot fi depozitate rapid lenjeriile sau alte haine. In stare normala Dino Verde dispune de dimensiunile de 153 cm lungime, 80 cm adancime si o inaltime de 86 cm. In stare extinsa se remarca prin lungimea de 188 cm, latime de 77 cm si aceeasi adancime amintita mai sus. Vezi specificatii si pret pentru o piesa mobilier potrivita pentru sufragerie => Canapea Carnaval Violet !

Canapea-extensibila-pe-colt-Dino-Verde-300x200

 

Imi place culoarea de finisaj tinereasca si faptul ca poate fi construita atat cu spatarul pe dreapta cat si pe stanga. Pretul este unul avantajos, transportul este gratis si perioada de garantie este de 2 ani !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *