Canapea Extensibila Anca cu lada pentru depozitare

A venit timpul sa mobilez si camera de zi in cele din urma si mi-am indreptat privirile catre o canapea extensibila. Chiar daca modelele simple erau mai solide si aratau mult mai bine, am ales acest tip mobilier pentru a fi util si in cazul in care vreau sa il folosesc drept pat. Pentru dormitor am ales deja un pat si o saltea la reducere, acum sunt in cautarea ofertelor pentru o canapea extensibila ieftina.

Atunci cand alegem o canapea buna trebuie sa fim atenti la mai multe aspecte. Unul dintre acestea este reprezentat de rezistenta picioarelor de sustinere. Apoi mai putem vorbi de mecanismul de rabatare care trebuie sa ofere si el stabilitate si de materialul de la exterior. Canapeaua Anca am intalnit-o in oferta celor de la Emag si mi s-a parut o achizitie buna pentru ca are o reducere de aproximativ 30% fata de pretul initial. Pentru alte piese de mobilier poti arunca o privire si aici.

Dimensiunile de 200 x 93 x 84 cm o fac potrivita pentru o camera medie, dar se incadreaza bine si in una cu suprafata mai mare de 20 mp. Extinderea se realizeaza prin rabatarea spatarului si culisarea sezutului spre fata, oferind in acest mod o suprafata buna de dormit. Lada pentru depozitarea diferitelor materiale are si ea o utilitate pentru ca poti depozita pe parcursul zile diferite lenjerii de pat sau perne.

Canapea-Extensibila-Anca-300x300

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *