Canapea Extensibila Carnaval Violet

Carnaval Violet este o canapea extensibila cu trei locuri ce beneficiaza de o constructie atenta si poate fi considerata o piesa de mobilier moderna si recomandata pentru camerele de zi ceva mai spatioase. Pentru un efect placut m-am gandit ca doua astfel de canapele asezate fata in fata sau in unghi drept confera sufrageriei un aspect in trendurile actuale.

Cadrul interior are in componenta lemn si metal, iar sezutul dispune de un strat de spuma poliuretanica alaturi de arcuri pentru un confort sporit. Canapeaua Extensibila Carnaval Violet are in stare normala dimensiunile de: 85 cm adancime, 190 cm latime si 85 inaltime. Extinderea se realizeaza destul de usor si e utila cand avem ceva musafiri sau dorim un pat confortabil pentru dormit indiferent de motiv. => vezi cum arata extinsa. Aici dimensiunile raman aceleasi cu exceptia adancimii care se modifica la 114 cm. Vezi si  canapea extensibila Kring Betty – produs similar la un pret avantajos !

Imi plac cusaturile aplicate tapiseriei textile, dar si picioarele de sustinere beneficiaza de un aspect modern. Iti recomanda aceasta canapea daca preferi violetul si modernul in casa ta. Perioada de garantie a produsului este de 2 ani, transportul fiind gratuit.

Canapea-Extensibila-Carnaval-Violet-300x200

 

One thought on “Canapea Extensibila Carnaval Violet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *