Canapea extensibila Eliza

Eliza este o canapea extensibila pe care am gasit-o in oferta celor de la eMag (verifica pretul). Am inteles ca s-ar gasi si in reteaua de magazine Dedeman, dar comanda online mi se pare cea mai comoda pentru ca nu am grija transportului. Este vorba de o canapea cu trei locuri, acoperita cu stofa, culoare placuta de finisaj si cotiere clasice pentru un confort sporit. Avantajul este asigurat si de posibilitatea de a o folosi pe functie de pat: se rabateaza destul de usor si permite o suprafta buna de dormit.

Cadrul canapelei este alcatuit din lemn rezistent, iar salteua are o inaltime de 14 cm fiind in acest fel confortabila. Pentru a depozita diferite lenjerii sau perne se poate folosi cu succes lada pentru depozitare. Vezi si canapeaua moderna Kring Danny.

Canapea-extensibila-Eliza-300x300  Canapea extensibila Eliza e o optiune buna pentru o sufragerie moderna, o piese de mobilier tapitata cu stofa de calitate si cu o culoare placuta. Avand in vedere reducerea de pret si raportul bun calitate/pret consider ca este o alegere inteligenta. Produsul beneficiaza de drept de retur, asa ca e simplu de returnat daca consideri ca nu iti place in termenul stabilit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *