Canapea Kring Sylvie cu 3 locuri si 2 reclinere

Canapeaua Kring Sylvie cu 3 locuri se dovedeste o alegere buna daca esti in cautarea unei piese de mobilier pentru birou sau daca sufrageria ta este mai spatioasa si ai nevoie de un loc in care sa te relaxezi atunci cand vizionezi un program preferat sau citesti o carte. Ca si idee de amenajare pot fi montate doua fotolii de aceeasi culoare de tipul Kring Sylvie in lateralul acesteia. Locurile laterale beneficiaza de sezut cu sistem de balansare, sunt extensibile si dotate cu sistem tip recliner.

Pretul este unul bun (vezi pret actualizat) si pare mai avantajoasa achizitia acestei canapele decat achizitia separata a 3 fotolii din aceasta gama. Luand in calcul reducerea de 30 % fata de pretul initial, perioada de garantie de 24 luni, transportul gratuit si rezistena materialelor folosite la constructie putem spune ca produsul de fata are un bun raport calitate/pret.

Canapea-Kring-Sylvie-cu-3-locuri-300x300

Canapea-Kring-Sylvie-cu-3-locuri-2-rec-e1432274971869
Vezi alte imagini si culori disponibile

Materialul folosit la exterior este de tipul catifelei, este placut la atingere si rezistent. Piesa de mobilier are o inaltime de 101 cm, latime totala de 193 cm si o adancime de 100 cm. Greutatea totala a ansamblului este de 80 kg, fiind nevoie de 2-3 persoane pentru mutarea acesteia. Ca si materiale folosite la constructie vorbim de unele rezistente cum ar fi lemnul masic de pin, PAL, placaj si MDF. Sistemul de tip recliner este alcatuit din metal pentru o rezistenta sporita.

Compozitia interna a componentelor de sezut este asemanatoare cu cea de la fotoliile din aceeasi gama si anume: spuma poliuretanica, arcuri, vata poliesterica si nucleu cu arcuri impachetate.

2 comments on “Canapea Kring Sylvie cu 3 locuri si 2 reclinere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *