Camera auto DVR Mio MiVue 518 cu filmare Full HD

Mio MiVue 518 face parte din noua gama de camere auto lansata de producator si ofera experiente placute la volan pentru ca inregistreza imaginile in format full hd (1920 x 1080px)  si ofera unele functii suplimentare. Pachetul vine la un pret bun si are inclus un incarcator auto si suport pentru sustinere cu amplasare usoara.
Detalii tehnice complete ce le intalnim la modelul de fata: inregistrare full hd la 30 cadre pe secunda, senzor de soc, lentile moderne si imagini bune in orice conditii, unghi de captare de pana la 140 grade, pozitionare GPS, baterie incorporata pentru utilizare in afara autoturismului, redarea si partajarea inregistrarilor, ecran de 2,4 inch si slot de card MicroSD.
Aparatul are dimensiunile de 65 x 65 x 35.8 mm, difuzor incorporat si port USB. Avand in vedere pretul si dotarile bune de care dispune, DVR Mio MiVue 518 pare alegerea perfecta pentru cei ce doresc sa inregistreze drumul parcurs in vacante si nu numai cu o camera auto ieftina. Are o reducere de 10% fata de pretul initial, transport gratuit si o perioada de garantie de 24 luni.

Camera-auto-DVR-Mio-MiVue-518-Full-HD-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *