Calorifer electric cu ulei Heinner HOH-D11

Tehnologia evolueaza si in domeniul aparatelor de incalzire si iata ca s-a introdus deja posibilitaea de a seta temperatura de pe niste ecrane cu touch-control. Aceasta este prima dotare de top ce se remarca la modelul Heinner HOH-D11, model finisat pe culoarea neagra ce are o putere totala de 2500 w, 11 elementi pentru degajarea caldurii si trei trepte de putere.

Controlul temperaturii se face acum mult mai precis pentru ca este de tip electronic. In plus, gratie displayului generos esti mereu la curent cu temperatura din camera unde este amplasat caloriferul electric. Functia eco aduce importante economii la energie pentru ca pe parcusul procesului de incalzire aparatul oscileaza intre treptele de caldura din dotare.

Calorifer-electric-cu-ulei-Heinner-HOH-D11-300x300

Heinner HOH-D11 se opreste automat atunci cand este rasturnat din greseala sau cand functioneaza o perioada mai indelungata si se incalzeste excesiv. Functiile astea sunt bune pentru siguranta celor din jur si pentru evitarea unor accidente neplacute. Designul e unul destul de modern si mie imi place aceasta culoare de finisaj. Se integreaza usor in orice camera si e de un ajutor in zilele mai reci de primavara sau iarna.

2 comments on “Calorifer electric cu ulei Heinner HOH-D11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *