Breville Panini VST025X-01 – Sandwich-maker la reducere

Nu e foarte greu sa prepari o gustare pentru dimineata daca ai la indemana un sandwich-maker de calitate. Alaturi de o cafea preparata la un espressor bun poti incepe ziua cu bine si da randamentul asteptat. Breville Panini VST025X-01 vine in ajutor si ne ofera posibilitatea sa preparam pana la 3 sandwich-uri clasice, dar si cele de tipul panini. Materialul component este asigurat de inox, material rezistent ce se curata usor.

La capitoul siguranta putem vorbi de manerul rece incorporat, indicatori luminosi pentru a vizualiza functionarea si picioruse anti-alunecare. Capacul este unul reglabil si astfel putem varia marimea preparatelor ce urmeaza a fi incalzite de la clasicele baghete pana la ciabbata.
Sandwich-maker-Breville-Panini-VST025X-01
Opiniile celor ce au testat produsul

Breville Panini VST025X-01 se lauda cu dimensiunile 281 x 310 x 94 mm, adica unele nu foarte mari. Isi gaseste rapid locul pe blatul de bucatarie si nu as alege sa il depozitez dupa folosire. Daca doresti insa acest lucru trebuie sa stii ca nu ocupa mult spatiu si poate fi depozitat atat in plan vertical cat si orizontal. Va recomand acest produs de la Breville pentru ca vine cu o reducere de pret si beneficiaza de 5 ani garantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *