Bosch WTB84200BY – uscator de rufe cu condensare la un pret bun

Daca stai intr-un apartament care nu este dotat cu balcon iti recomand sa te indrepti catre un uscator de rufe cu condensare pentru a avea rufele uscate intr-un timp relativ scurt si fara a avea batai de cap legate de mucegaiul ce poate aparea in casa daca usuci rufele la interior. Bosch WTB84200BY e un aparat destul de inteligent si asta pentru ca are senzori integrati ce determina gradul de umezeala din rufe si acorda o temperatura optima fara a deteriora tesatura.

Uscator-de-rufe-cu-condensare-Bosch-WTB84200BY-300x300

Se poate incarca cu pana la 7 kg rufe si consuma in programul standard cam 4 kwh. Are diferite programe pentru a alege in functie de tesaturile introduse si anume: camasi, haine sintetice, mixte, sau tesaturi din lana. temperatura se poate seta si manual, dar va recomand sa mergeti pe increderea programului automat ce va regla gradul de uscare in functie de umiditate. Alte dotari de siguranta sunt asemenea cu cele intalnite la masinile de spalat rufe si anume: protectia la accesul copiilor, programare intarziata, display LCD, sunet la terminarea programului.

Bosch WTB84200BY are dimensiunile de 84.2 x 59.7 x 63.6 si este un aparat usor de integrat in baie. Daca spatiul interior nu permite puteti cumpara o masina de spalat rufe care are integrata si functia de uscare. Nivelul de zgomot ajunge pana la 65 db, adica o valoarea medie. Tamburul ofera un volum total de 112 litri, asa ca este usor de umplut si cu articole mai voluminoase cum ar fi lenjeriile sau gecile de iarna.

 

One thought on “Bosch WTB84200BY – uscator de rufe cu condensare la un pret bun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *