Bosch WOT24457BY – masina spalat rufe cu incarcare verticala

Daca esti in cautarea unei masini de spalat rufe cu program special pentru persoanele cu alergii iti recomand Bosch WOT24457BY – model cu incarcare verticala recomandat pentru baile mai putin spatioase. Capacitatea de incarcare de 7 kg poate substitui destul de usor chiar masinile performante, iar viteza de centrifugare de 1200 rpm scoate rufele aproape uscate.

Masina de spalat rufe Bosch este incadrata in clasa energetica A+++, consumand in program standard 0.91 kwh. Consumul de apa anual se situeaza in jurul valorii de 9200 litri.

Masina-de-spalat-rufe-cu-incarcare-verticala-Bosch-WOT24457BY-300x300

Programele sunt destul de variate si reusesc sa satisfaca cerintele multor gospodine. Pe langa programul AllergyPlus creeat pentru persoanele ce sufera de alergii, modelul Bosch WOT24457BY dispune de program bumbac, lana, jeans, haine colorate, perdele, etc. Programul rapid dureaza doar 15 minute si ofera rezultate destul de bune pentru o cantitate redusa de haine.

Functiile speciale sunt destul de numeroase la acest electrocasnic din 2016. E vorba de : sistem reglare consum, posibilitate oprire si adaugare rufe, sistem detectare spuma, sistem siguranta impotriva copiilor, programare intarziata, detectare autoamata a incarcaturii

Bosch WOT24457BY beneficiaza de o constructie atenta si dimensiuni de 90 x 40 x 65 cm. Nivelul de zgomot la functionare atinge valoarea de 59 db – este asemanator cu cel al unei combine frigorifice. Consola pentru selectia programului ofera o alegere usoara a ciclului de spalare avand in vedere instructiunile din acea zona. Displayul lcd este destul de generos si ofera o citire usoara a timpului ramas de spalare, temperatura de lucru sau viteza de stoarcere a rufelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *