Masina de spalat rufe Bosch WLK24261BY SLIM

Bosch WLK24261BY este un model slim (85 x 60 x 45) si pune accent mai mult pe calitatea spalarii decat pe capacitatea de incarcare. Avem foarte multe programe definite pentru majoritatea tipurilor de tesaturi si tehnologii germane moderne pe plan de spalare economica.

Programul special pentru persoanele cu alergii este cel mai important de la acest capitol si recomandat mai ales pentru spalarea hainelor bebelusilor. Alte optiuni disponibile aici: program rapid de 30 min sau 15 min, program pentru camasi, haine bumbac, mixte, sintetice, perdele sau pentru cele ce necesita o spalare manuala.

Inainte de inceperea ciclului de spalare se detecteaza automat incarcatura in doua trepte si se asigura in acest mod un consum optim de apa si energie electrica. Sistemul detectare spuma, protectia la inundatii si blocarea accesului pentru copii sunt alte setari de siguranta demne de luat in seama.

Masina de spalat rufe se poate incarca cu pana la 6 kg tesaturi uscate ce vor fi stoarse apoi la maxim 1200 rpm. Panoul de control are in componenta consola pentru selectia ciclului de spalare si displayul lcd alaturi de butoane pentru activarea celorlalte functii suplimentare.

Bosch-WLK24261BY-SLIM-300x300

Bosch WLK24261BY SLIM are dimensiuni reduse comparativ cu un model standard si din aceasta cauza e recomandat pentru incaperile nu prea spatioase. Consumul anual de apa este de 10.000 litri, aparatul fiind incadrat in clasa de eficienta A+++. Nivelul de zgomot la spalare este de 56 db, iar la centrifugare ajunge pana la 70 db.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *