Masina de spalat rufe Bosch WAT24360BY

Bosch WAT24360BY face parte din seria 6 a producatorului si se lauda cu prezenta tehnologiei VarioDrum ce ofera o spalare eficienta si un nou design al tamburului ce protejeaza rufele pe timpul spalarii. masina se incarca frontal cu pana la 8 kg rufe uscate si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++. Deci foarte economica pentru ca consuma in cadrul programului standard pana la 0.74 kwh. Informatii cum ar fi timpul ramas pana la terminarea ciclului si programul in desfasurare sunt afisate in cadrul unui display LCD generos. Consola pentru selectarea programului este amplasata central si se roteste cu o cursa fina.

Grila de programe este una generoasa pentru ca avem setari stabilite pentru majoritatea tipurilor de tesaturi. Programul rapid poate fi ajustat cu cateva setari simple, spala o cantitate mica de haine facand economie de energie si detergent si poate avea durata de 15 minute sau de 30 minute. Functiile speciale si cele de siguranta au si ele un cuvant de spus in alegerea unei masini de spalat ieftine de la Bosch. La modelul de fata avem integrat sistemul de detectare spuma, siguranta impotriva copiilor, protectie impotriva inundatiilor. Hainele negre sau cele ce necesita un detergent lichid pot fi acum spalate cu doza necesara datorita dispozitivului special pentru acest tip de detergent.

Pretul este unul bun, mai ales ca in perioada asta exista o reducere de 10% (vezi aici pretul cu reducere). Avem posibilitatea achitarii si in rate a produsului, o garantie de 24 luni si transport gratuit. Ca si optiuni alternative puteti incerca modelul slim Beko WKY61033PTLYB3.

Masina-de-spalat-rufe-Bosch-WAT24360BY-300x300

Masina de spalat are dimensiunile de 84.8 x 59.8 x 59 cm (IxLxA), un diametrul al hubloului de 32 cm si un unghi de deschidere de 165 grade. Este silentioasa pentru ca are nivelul de zgomot la spalare de 50 db. La centrifugare aceasta valoare creste pana la 74 db si depinde de viteza ce stoarcere selectata. Culoarea exterioara este alba, are un hubloul generos asa cum am zis si mai sus. Si usa ce permite curatarea filtrului pompei de evacuare este mai mare decat la alte modele si asta este un lucru bun pentru ca si aici vom avea un acces facil. Partea laterala dispune si ea de niste desene moderne de tipul cercurilor si semicercurilor. Tamburul este alcatuit din inox, iar singurul minus al acestui produs ar fi cuva care este alcatuita din plastic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *