Bosch WAN24160BY – masina de spalat rufe cu design antivibrare

Cu un nivel de zgomot la spalare de 54 db, Bosch WAN24160BY poate fi considerata o masina de spalat silenetioasa si un cuvant de spus aici il are si designul special antivibratii alaturi de izolarea interna. Capacitatea de incarcare de 7 kg asigura introducerea unei cantitati mari de rufe la spalare, dar nu sunt neglijate nici greutatile sub aceasta valoare pentru ca aparatul optimizeaza consumul de reusurse in functie de cat de multe tesaturi introducem in cuva.

Incadrarea in clasa A+++ ii asigura un consum redus de energie, caracteristica sustinuta si de sistemul Vario Perfect. Rufele pot fi stoarse apoi la maxim 1200 rpm. Aceasta valoare se poate modifica prin intermediul butoanelor din zona displayului lcd.

Masina-de-spalat-rufe-Bosch-WAN24160BY-300x300  Masina de spalat Bosh dispune de urmatoarele programe de spalare: sintetice, culori inchise, haine sport, program rapid, program special pentru camasi si bluze, spalare rapida la 30 grade sau 15 grade, program special pentru pilote si lenjerii de pat, spalare manuala sau spalare delicata pentru articolele ce necesita acest lucru.

Bosch WAN24160BY exceleaza si la capitolul functii si caracteristici speciale si am gasit putine modele care sa se incadreze in aceste cerinte. Ce intalnim la modelul de fata: protectie impotriva inundatiilor, programare intarziata, functie anti-sifonare, sistem detectare spuma si detectare automata a incarcaturii.

Exteriorul e unul care atrage atat prin prisma liniilor aparatului cat si prin culoarea de finisaj. Ca si dimensiuni e vroba de 84.8 x 59.8 x 55 cm alaturi de posibilitatea de incorporare sub blat. Selectia programelor se face cu ajutorul consolei centrale. Displayul lcd afiseaza informatii despre ciclul curent de spalare, viteza de centrifugare si temperatura de lucru. E unul destul de generos, asa ca se poate citi usor.

Masina de spalat Bosch WAN24160BY dispune de tehnologii moderne si are un consum redus de energie electrica. Posibilitatile de spalare sunt numeroase, iar capacitatea de incarcare e una destul de mare. Avand in vedere reducerea de pret si brandul de la care vine, consider ca modelul poate face fata cerintelor multora dintre noi pe plan de spalare al rufelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *