Masina de spalat rufe Bosch WAN20261BY

Cu toii cautam cea mai buna masina de spalat rufe. Trebuie sa arate bine, sa nu consume multa energie eletrica si sa ofere rezultate bune in cazul curatarii tesaturilor. Bosch WAN20261BY se incadreza in aceste cerinte si puteti observa si din poza de mai jos ca e vorba de un aparat modern ce dispune de un design bine pus la punct.

Capacitatea de incarcare de 7 kg satisface nevoile multor gospodine pe planul spalarii diferitelor tipuri de tesaturi. Modul de incarcare este unul clasic, adica frontal. Hubloul are o deschidere larga, asa ca e usor de introdus sau de scos chiar si articolele mai voluminoase. Incadrarea in clasa de eficienta energetica A+++ face din acest dispozitiv unul cu consum redus de energie.

 

Bosch-WAN20261BY-300x300

Grila de programe e una destul de complexa si avem la dispozitie setari pentru majoritatea tipurilor de tesaturi. Aici e vorba de bumbac, haine sport sau mixte, lenjerii, haine delicate, dar si cicluri speciale pentru cele ce necesita spalare manuala sau o inmuiere mai indelungata.

Functii moderne si de siguranta in dotarea aparatului Bosch WAN20261BY

Am observat ca majoritatea modelelor de la acest brand se lauda cu aceste dotari de siguranta si cu cele menite sa ofere rezultate bune la ciclurile de spalare. Aici e vorba de controlul electronic al balansului – dispozitivul ajusteaza cantitatea de apa si detergent in functie de greutatea de rufe introdusa, 3D AquaTronic – constructie buna e cuvei de spalare pentru rezultate optime. Pe planul dotarilor de siguranta modelul nostru se remarca prin : sistemul pentru detectia spumei, protectia la inundatii si blocare acces butoane pentru cei mici.

Bosch WAN20261BY – un ajutor care se integreaza perfect in orice baie

Masina de spalat rufe se remarca prin dimensiunile de 84.8 x 59.8 x 55 cm, finisaj pe alb si pereti speciali proiectati pentru un nivel de zgmot redus in timpul functionarii (54db). Consola pentru selectia programului ocupa o pozitie centrala, iar pentru a usura alegerea optima avem in zona mici instructiuni pentru diferite tipuri de tesaturi. In continuare intalnim displayul lcd ce are integrate cateva butoane. Aici se afiseaza temperatura, viteza de stoarcere pentru rufe sau se poate programa pornirea intarziata ori alte setari suplimentare aplicate ciclului curent de spalare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *