Bosch WAN20060BY – masina de spalat rufe din clasa A+++ cu 7 kg incarcare

Cu o constructie ce ii ofera stabilitate si nivel de zgomot scazut si prezenta celor mai noi tehnologii, masina de spalat rufe Bosch WAN20060BY poate fi considerata de un real ajutor in orice casa. Este incadrata intr-o clasa de eficienta energetica economica si se poate incarca cu 7 kg rufe uscate. Viteza de centrifugare este capitolul unde as mai fi adaugat cateva sute de rotatii pentru ca are doar 1000 rpm.

Grila de programe este una destul de simpla pentru ca cuprinde doar sase programe de spalare. Am vazut masini de spalat mai scumpe ce beneficiau chiar si de 20 programe de spalare, dar consider ca baza este asigurata de pricipalele 6-7 categorii de rufe. Se pot spala fara griji tesaturi din bumbac, lana, haine delicate sau sintetice dar si articole mai voluminoase gratie capacitatii bune de incarcare.

Masina de spalat rufe Bosch are integrate multe tehnologii cu rolul reducerii consumului de apa si energie. Astfel, incarcatura este detectata automat in doua trepte, iar SpeedPerfect si Eco Perfect asigura rezultate mai rapide cu consum redus de resurse.

Masina-de-spalat-rufe-Bosch-WAN20060BY-300x300

La exterior intalnim un aparat simplu ce se remarca prin dimensiunile de 84.8 x 59.8 x 55 cm. Consola este amplasata in centru si dispune de mici instructiuni alaturi de temperatura curent pentru fiecare program in parte. Displayul lcd este usor de citit si are la baza leduri de culoarea rosie. Aici putem citi starea ciclului de spalare curent si alte date importante, iar de la butoanele din zona putem activa pornirea intarziata sau modifica viteza de centrifugare ori temperatura.

Bosch WAN20060BY este un aparat recomandat pentru un buget mediu si familiilor ce au in mod constant o cantitate mare de rufe de spalat. Designul anti-vibratii ii asigura o functionare silentioasa atat la spalare cat si la centrifugare. De asemenea, protectia la inundatii, blocarea accesului copiilor si sistemul detectare spuma sunt tehnologii prezente aici si sunt demne de luat in seama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *