Masina de spalat rufe Bosch WAE20369BY

Bosch WAE20369BY e un model destul de nou aparut pe piata si vine echipat cu tehnologii moderne ce optimizeaza consumul de resurse. Aici vorbim de detectarea automata a incarcaturii in doua trepte, clasa de eficienta energetica A+++ si programe cu o durata mai scurta dar cu pastrarea rezultatelor bune la spalare.

Masina de spalat se poate incarca frontal cu pana la 7 kg rufe uscate si poate stoarce cu viteze de pana la 1000 rpm. Grila de programe are instructiuni simple pentru a ne ajuta sa alegem programul cel mai potrivit indiferent de tipul de tesatura: bumbac, haine delicate, camasi, haine mixte ori sport sau cele ce necesita o spalare manuala sau o prespalare. Programul rapid are o durata de 15 minute si se recomanda pentru o incarcatura redusa de rufe.

Masina-de-spalat-rufe-Bosch-WAE20369BY

Pe partea dotariloe speciale modelul nostru are incorporat sistemul pentru detectarea spumei, pentru protectie la inundatii si un sistem de inchidere magnetic pentru hublou. In acest mod nivelul de siguranta este unul bun, iar blocarea accesului la butoane se poate face destul de simplu – functie utila pentru a nu permite celor mici modificarea parametrilor.

Designul de care beneficiaza Bosch WAE20369BY e unul destul de modern, finisat pe culoarea alb. Displayul LCd afiseaza timpul ramas, iar cu ajutorul butoanelor putem seta celelalte carcateristici ce vor fi aplicate ciclului de spalare. Programarea intarziata ne ajuta daca vrem ca programul de spalare sa inceapa la o anumita ora sau sa se termine la o ora preferentila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *