Bosch SPS50E02EU – masina de spalat vase moderna cu 9 seturi

Bosch SPS50E02EU e o masina de spalat vase dotata cu capacitate de 9 seturi, clasa energetica A+ si un control electronic. Din poza atasata observam ca arata bine si este finisata pe culoarea alb. Are 5 programe la diferite temperaturi pentru apa si asta o face simplu de utilizat. Programele se selecteaza prin intermediul butonului rotativ. Alaturi avem displayul LCD cu cateva informatii despre ciclul ales de spalare, timpul ramas pana la pornire in cazul pornirii intarziate si indicatorul de sare.

La interior avem un cos reglabil pe inaltime, compartiment pentru sare, cos cu sistem Vario si unul pentru cesti. Capacitatea de incarcare e buna si tipul asta se preteaza familiilor cu 3-4 membri. Daca aveti nevoie de ceva mai mult puteti incerca modelele cu capacitate 12 seturi.

Programele de spalare disponibile sunt: prespalare, program economic, intensiv si rapid. Temperatura se poate regla pe 4 nivele, dar fiecare program are setat temperatura lui de lucru. Bosch SPS50E02EU are incorporatte tehnologii moderne si asta ajuta la o economie buna. Senzorul pentru detectia gradului de murdarie gestioneaza bine resursele de apa si detergent si ofera rezultate bune la sfarsit. Nivelul de zgomot este unul bun, 48 db, asa ca aparatul nu se va face auzit nici macar pe timp de noapte.

Masina-de-spalat-vase-Bosch-SPS50E02EU-300x300

Asadar, va recomand modelul de fata daca esti in cautarea unei masini de spalat vase ieftina si care sa fie simplu de utilizat. Nu consuma multa energie electrica si e una ce se potriveste in orice bucatarie. Are incluse toate accesoriile pentru racordarea la reteaua de apa si canalizare, dar si la cea de energie electrica. Oferta cu reducere de 250 lei fata de pretul initial mi se pare buna in momentul de fata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *