Bosch SMV53L40EU – masina de spalat vase incorporabila la reducere

Bosch SMV53L40EU este alegerea optima daca iti doresti o masina de spalat vase care sa aiba un pret bun. Este un model destul de nou pe piata, iar din citirea unor review-uri si forumuri am aflat despre cumparatori ca sunt multumiti de produs. Este vorba de un electrocasnic total incorporabil si puteti observa si din pozele atasate ca pastreaza destul de bine liniile bucatariei.

Bosch SMV53L40EU este echipata cu 5 programe de spalare care se diferentiaza prin temperatura de lucru si durata ciclului de spalare. In acest mod putem spala majoritatea accesoriilor indiferent de gradul de murdarie. Panoul de comanda si displayul LCD isi fac aparitia la deschiderea usii. De aici putem seta programul de spalare, pornirea intarziata sau putem ajusta temperatura de lucru.

Accesoriile interne (cos superior reglabil pe inaltime, cos cu sistem VarioFlex, micro filtru inox) ne permit sa o incarcam cu pana la 12 seturi de vase, dar ne ofera si posibilitatea sa spalam articole de diferite dimensiuni.

Pe plan de siguranta masina de spalat blocheaza accesul la deschiderea usii pe timpul spalarii si opreste alimentarea cu apa in caz de inundatie. Este incadrata in clasa de eficienta enrgetica A+ si va asigura ca consumul anual de apa va fi unul mai redus comparativ cu spalarea manuala a vaselor. Nivelul de zgomot de 46 db se datoreaza motorului cu tehnologie brushless, asa ca o puteti folosi si pe timp de noapte si dimineata vasele sa fie curate si uscate.

Bosch-SilencePlus-SMV53L40EU-260x300

 

Bosch2-SMV53L40EU-300x267

 

 

One thought on “Bosch SMV53L40EU – masina de spalat vase incorporabila la reducere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *