Masina de spalat vase Bosch SMS40M52EU

Atunci cand alegem o masina de spalat vase trebuie sa ne indreptam cautarile catre una economica si una ce ne va permita reglarea cosurilor interioare pentru vase de diferite inaltimi. Apoi putem reduce rezultatele cautarii in functie de modelul preferat: incorporabil sau nu.

Bosch SMS40M52EU arata bine la exterior si are si multe functii suplimentare. Acestea sunt mentinute cu ajutorul senzorilor din dotare. Cele mai importante aspecte aici sunt asigurate de: asistare dozaj detergent, senzor incarcare, sistem protectia paharelor si obiectelor din sticla, detectare grad murdarie si ajustare resurse pentru rezultate bune cu consum redus, circuit pentru regenerarea sarii.

Aparatul dispune de 12 seturi capacitate de incarcare, clasa de eficienta energetica A+, 4 programe si control electronic pentru setarile introduse. Are un panou de comanda si un display LCD ce afiseaza cateva informatii si timpul ramas pana la terminarea ciclului. Tot de aici mai putem programa pornirea intarziata, verifica nivelul de sare si terminarea programului.

Cele patru programe sunt mai mult decat necesar si diferentierea se face in functie de temperatura de lucru: 45°C, 50°C, 65°C, 70°C. Asta este un lucuru bun pentru ca te vei obisnui repede cu setarile si vei alege programul potrivit in functie de gradul de murdarie al articolelor.

Bosch-SMS40M52EU

La interior intalnim cos special pentru tacamuri, cosuri cu dimensiuni XXL, compartimentul pentru sare si suportul special pentru pahare si articole delicate din sticla.

Ca si dimensiuni putem vorbi de 84.5 x 60 x 60 cm, adica valori standard in cazul acestor electrocasnice. Finisajul de culoare alba si nivelul de zgomot de 48 db sunt alte cateva aspecte ce merita mentionate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *