Bosch SMI88TS05E – masina de spalat vase cu program HygienePlus

Cu un design placut, posibilitate de incorporare si tehnologii avansate, Bosch SMI88TS05E este un model din clasa premium recomandat cu precadere familiilor numeroase si pentru care timpul este un aspect important.

Capacitatea de incarcare e una destul de mare (13 seturi) si aceasta optiune e utila mai ales dupa perioade ceva mai lungi si cand avem o cantitate mare de vase de spalat. Cele opt programe disponibile se diferentiaza in primul rand prin temperatura de lucru, iar cele cu temperaturi mai ridicate sunt recomandate pentru o igienizare suplimentara. Se poate folosi si optiunea de incarcare la jumatate cu minimizarea consumului de apa si energie in functie de cantitatea ce urmeaza a fi spalata.

Modelul partial inorporabil Bosch se afla incadrat in clasa A+++, dispune de control electronic si un afisaj LCD. Tehnologiile de spalare prezente aici sunt foarte numeroase, iar multe dintre ele le-am prezentat si la modelul Bosch SMI88TS03E. E vorba de sistem de protectie al paharelor, protectie la inundatii, blocare acces copii, 5 nivele de pulverizare, regenerarea sarii, etc.

Masina-de-spalat-vase-incorporabila-Bosch-SMI88TS05E-300x300

La interior dispunem de suficient spatiu chiar si pentru vasele ceva mai voluminoase. E vorba de cosuri reglabile pe inaltime, cos superio VarioPro, suporturi pliabile pentru farfurii, suporturi pentru cesti

Bosch SMI88TS05E se remarca la exterior printr-o carcasa alcatuita din otel inoxidabil si dimensiuni de  81.5 x 59.8 x 57.3 cm. Se poate folosi fara grija zgomotelor in orice perioada a zilei pentru ca 42 db mi se pare ceva foarte silentios pentru un astfel de electrocasnic. Beneficiaza de o capacitate mare de incarcare, multe programe din care putem alege si tehnologii avansate integrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *