Bosch MES4010 – aparat de inalta tehnologie cu carcasa din aluminiu

Bosch MES4010 este un storcator de fructe si legume potrivit pentru cei ce doresc sucuri de calitate si gasesc utilizare si pentru pulpa rezultata in urma stoarcerii. Vine la pachet cu un recipient pentru pulpa cu volumul de 3 litri. De asemenea, recipientul pentru colectarea sucului dispune de gradatii potrivite pentru a umple pana la 5 cani si are un volum total de 1, 5 litri.

Puterea de stoarcere este asigurata de un motor silentios destul de puternic – 1200 w. Pentru lucrul cu diferite fructe si legume avem la dispozitie accesorii de impingere, sita din inox separatorul de spuma si tubul cu diametrul de 88 mm. Motorul are puterea reglabila pe parcursul a trei trepte.

Bosch MES4010 are carcasa din aluminiu, restul materialelor componente fiind fabricate din plastic de calitate. Se remarca prin dimensiunile de 400 x 300 x 300 mm alaturi de o greutate de 5 kg. Cablul de alimentare are lungimea de 1,5 m si ajunge chiar si la prizele ceva mai indepartate. Piesele componente sunt compatibile cu cosurile din masinile de spalat vase actuale. Pentru o buna stabilitate a fost introdus un sistem peroformant anti-alunecare, iar sistemul pentru rularea cablului asigura spatiu in zona de lucru.

Storcator-de-fructe-si-legume-Bosch-MES4010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *