Masina de spalat rufe Bosch Maxx 4 WAE20469BY

Bosch Maxx 4 WAE20469BY este o masina de spalat rufe destul de recent aparuta pe piata si se remarca prin tehnologiile moderne incorporate si designul bine pus la punct. Cu totii suntem in cautarea masinii de spalat rufe perfecte, iar daca brandul tau preferat este Bosch iti recomand sa te indrepti catre modelul de fata.

Capacitatea de incarcare este destul de buna – e vorba de 7 kg, asa ca putem introduce destul de multe haine pentru spalare. Face fata destul de usor si articolelor mai voluminoasa cum ar fi lenjeriile sau pilotele. Viteza de centrifugare mi se pare capitolul la care mai trebuia putin gandit pentru ca valoarea maxima de aici ajunge pana la 1000 rpm. hainele nu ies uscate, asa ca e necesar sa fie intinse pe uscatoare pentru un rezultat favorabil. Clasa de eficienta energetica A+++ este responsabila cu consumul redus de care beneficiaza electrocasnicul si am observat ca majoritatea masinilor de spalat dispun de aceasta dotare. Vezi si Heinner HWM-M7012HA+++.

Bosch-Maxx-4-WAE20469BY-300x300

Grila de programe cuprinde 10 setari stabilite pentru majoritatea tipurilor de tesaturi. Se pot ajusta si in functie de preferinte si aici e vorba de temperatura, viteza de stoarcere sau tipul de rotatie al tamburului. Selectia se realizeaza destul de usor prin intermediul consolei din partea dreapta. Partea centrala este ocupata cu displayul LCD si poate fi putin peste mana daca pana acum ai avut un aparat cu consola centrala. marimea ecranului este destul de generoasa, se citeste usor, iar prin intermediul butoanelor atasate se pot seta celelalte functii suplimentare.

Bosch Maxx 4 WAE20469BY dispune de protectie la inundatii – opreste alimentarea cu apa in cazul existentei scurgerilor si blocheaza usa pe timpul spalarii pentru a nu fi deschisa in caz accidental. Daca doriti o incorporare trebuie sa aveti in vedere dimensiunile de 84.8 x 60 x 59 cm, dar sunt sigura ca aparatul arata destul de bine si amplasat in baie fara alta mobila prin jur. Finisajul are la baza culoarea alb si un hublou cu diametrul de 30 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *