Combina frigorifica Bosch KGV36UL30

Bosch KGV36UL30 este o combina frigorifica cu un volum total de 309 litri si clasa energetica A++. Are un aspect modern, face parte din gama nou lansata si se remarca spatiile generoase de la interior si compartimentele mari ce ofera acces rapid si posibilitatea de a mentine la temperaturi scazute foarte multe produse. Panoul de control ofera reglarea temperaturii si afisarea valorii prin intermediul unui disply LCD. Acesta apare la deschiderea usii din partea superioara.

Frigiderul este unul incapator pentru ca are un volum de 215 litri, 4 rafturi, sistem pentru dezghetare automat si trei suporturi pe usa pentru racirea diferitelor recipiente. Compartimentul pentru fructe si legume in CrisperBox reprezinta punctul forte de la Bosch KGV36UL30 si asigura mentinerea fructelor si legumelor o perioada mai indelungata datorita sistemului special pentru mentinerea umiditatii. La congelator avem o capacitate de 94 litri dispusa in cadrul celor trei compartimente incapatoare dotate cu calendar pentru produse.

La exterior avem un aparat de culoare argintie cu dimensiunile de :186 x 60 x 65 (IxLxA cm). Usile se deschid in mod normal pe partea dreapta, dar exista si posibilitatea de a le inversa pozitia de deschidere. Manerele sunt unele generoase si sunt integrate in usi pastrand aspectul placut al frigiderului. Alte dotari: control electronic al temperaturii, lampa led pentru iluminare interioara, congelare suplimentara pentru produsele noi introduse pana la ajungerea la temperatura optima, sistem racire low frost pentru a reduce acumularea de gheata.

Bosch-KGV36UL30-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *