Bosch KGN49AI32

Bosch KGN49AI32 e o combina frigorifica care arata bine la exterior si se lauda la interior cu un volum total de 395 litri, sistem de racire de tip No frost si compartiment HydroFresh special pentru mentinerea fructelor si legumelor o perioada mai indelungata.

Frigiderul este amplasat clasic in partea superioara si are patru rafturi din sticla. Are un volum de 303 litri si putem depozita cam tot ce avem nevoie. Suporturile amplasate pe usa sunt utile pentru racirea diferitelor recipiente. Tot aici se remarca si existenta compartimentului pentru branzeturi.
Congelatorul are trei compartimente, o capacitate de congelare de 18 kg/24 ore si un volum de 92 litri. Aici avem disponibile urmatoarele functii: congelare rapida, reglare electronica pentru temperatura, avertizare temperatura ridicata, avertizare usa deschisa.

Combina-frigorifica-Bosch-KGN49AI32-300x300

Exteriorul ne pune la dispozitie un aparat cu dimensiunile de 200 x 70 x 65 cm. Are finisaj de tip inox, usi reversibile, manere verticale generoase pentru o deschidere usoara a usilor si un nivel de zgomot de 43 db. Bosch KGN49AI32 este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ si face parte din categoria premium a producatorului. E un aparat bun daca ai multe alimente pentru depozitat si in special cele ce necesita congelare si pastrare indelungata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *