Bosch HBG6750W1 – multifunctional electric cu 13 functii

Bosch HBG6750W1 este un cuptor multifunctional  electric cu capacitatea de 71 litri. Este incadrat in clasa premium si afirm acest lucru datorita designului reusit si functiilor moderne incluse. Cele 13 functii de gatire prezente ne ofera posibilitatea sa gatim variate feluri de mancare, iar pentru multe dintre ele se poate folosi si sistemul de convectie 4D. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ pentru ca pe plan fe consum are nevoie de putina energie electrica. Este bine izolat la interior si pastreaza temperatura o perioada mult mai mare comparativ cu modelele vechi.

Din cadrul panoului de comanda au fost scoase clasicele butoane push up si in locul acestora si-a facut aparitia un inel pentru selectie alaturi de un control touchscreen. Lucrul cu functiile cuptorului Bosch HBG6750W1 este unul destul de usor datorita instructiunilor minime prezente aici.
Cuptor-incorporabil-Bosch-HBG6750W1-300x300

Gratarul combinat, tava de coacere emailata si tava universala sunt accesoriile ce vin la pachet cu acest cuptor incorporabil. Nu sunt de neglijat nici suporturile telescopice pentru ca ne ofera posibilitatea sa scoatem tava in siguranta pentru a verifica gradul de coacere.

Exteriorul ne prezinta un aparat finisat pe culoarea alb. Se potriveste de minune cu o plita electrica din aceeasi categorie si pastreaza bine liniile bucatariei. Pentru incorporare aveti nevoie de dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm si o lungime pana la priza de alimentare de circa 1 m. Hansa BOEI68472 este un cuptor electric cu ceva mai putine functii de gatire, dar unul destul de util.

Bosch HBG6750W1 ne ofera posibilitatea sa gatim cu convectie de aer, sa decongelam sau sa pastram la cald produsele, sa gatim la gril sau asistati de incalzirea inferiora/superioara sau ventilator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *