Cuptor incorporabil Bosch HBG6750B1

Bosch HBG6750B1 e unul dintre cele mai recente modele de la cunoscutul producator si vine echipat cu tot ce avem nevoie pentru a gati mult mai usor si cu un consum redus de energie. Se alimenteaza electric si are un volum de 71 litri. Putem gati pe mai multe nivele mai multe tipuri de preparate simultan datorita functiei de gatire 4D. Asa cum puteti observa si din poza atasata vorbim de un model premium ce are un display LCD si touchcontrol pentru selectia diverselor setari.

Pachetul de accesorii e unul bogat si aici amintesc gratarul combinat, tava pentru copt emailata si una pentru copt universala. Si suporturile telescopice sunt in dotare si asigura culisarea tavi catre exterior pentru diferite ajustari sau verificarea gradului de coacere.

Cele 13 functii disponibile cred ca sunt necesare indiferent daca decidem sa gatim la grill/rotisor sau unele preparate ce necesita actiunea ventilatorului sau decat a celor doua rezistente. Autocuratarea pirolitica e buna pentru intretinerea aparatului si v-o recomand la interval de cateva saptamani, depinzand si de perioada de utilizare.

Bosch HBG6750B1 are 2200 w putere si consum cam 0.87 kw/h. Nu este asa mult pentru ca este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ si este mult mai economic comparativ cu modelele pe gaz. LA exterior arata bine, este finisat pe culoarea negru cu un elegant maner pentru deschidere cu finisaj de inox. Controlul este unul electronic si se realizeaza prin intermediul dispozitivului tocuh din dotare. Inelul rotativ din inox asigura trecerea usoara prin meniu si selectarea functiei dorite.Dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm il fac usor de integrat pentru ca sunt marimi standard in majoritatea electrocasnicelor electrice pentru gatit. Cablul de alimentare are lungimea de 1,2 m si va recomand sa il utilizati fara prelungitoare sau alte improvizatii.

Cuptor-incorporabil-Bosch-HBG6750B1-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *