Blaupunkt BLA-40/148I – non smart nou pe piata la un pret acceptabil

Blaupunkt BLA-40/148I mi-a atras atentia prin designul elegant si faptul ca nu are functii smart. Cautam un televizor potrivit pentru dormitor, un aparat cu o diagonala mare si care sa nu aibe functii inteligente. Aparatul face parte din gama 2016 si vine cu rezolutii full hd pentru imaginile oferite. Aceste sunt afisate in cadrul unui ecran led cu diagonala de 102 cm.

Partea video se remarca prin contrastul nativ de 1000000:1 , luminozitate de 280 cd/m² si un timp de raspuns de 8 ms. Programele se vad bine, detaliile ies bine in evidenta si culorile sunt placute. Vizibilitatea este destul de buna chiar si atunci cand nu privim direct pe directia aparatului.Blaupunkt-102-cm-BLA-40148I

Vezi reducerea de pret de 200 lei !

Partea de sonorizare are la baza un sistem stereo ce emite 16 w si cred ca este necesar pentru un dormitor de suprafata medie. Optional puteti monta un sistem audio mai performant prin mufa speciala daca doriti mai multa putere sau efecte mai intense la jocuri sau filme.

Partea de conectica este una completa si aici amintesc porturile usb, hdmi, mufa scart, slot ci+ iesire audio. Modelul Blaupunkt  beneficiaza de tuner digital pentru receptia posturilor si player multimedia pentru redarea diferitelor tipuri de fisiere.

Blaupunkt BLA-40/148I are dimensiunile cu stand de 929 x 609 x 215 mm si consuma de la retea circa 90 w. Este un aparat economic si placut daca e sa avem in vedere designul. Piciorul de sustinere este de dimensiuni slim si ofera o stabilitate buna. Pentru carcasa aparatului s-a folosit plastic de calitate de culoare neagra, marginile fiind rotunjite pentru a concentra privitul asupra ecranului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *