Aparat de aer conditionat Blaupunkt BAC-WM-I1009-A05T

Pentru camerele mici sau pentru garsoniere nu trebuie un aparat de aer conditionat cu putere mare de racire. Poti face economii importante cumparand unul ce are o capacitate potrivita si vine de la un brand bun. Blaupunkt BAC-WM-I1009-A05T ofera pana la 8.500 btu pe partea de racire si 9.500 pe partea de incalzire. Are in componenta un inverter ce apartine celor de la Toshiba, asa ca nu trebuie sa ne facem griji pe aceasta parte. Are si un pret bun, iar pentru mai putin de 1500 lei primim un aparat bun, silentios si economic.

Are in componenta un filtru normal, iar acest lucru poate fi un minus pentru cei care cauta ca acelasi aparat sa aiba doua sau trei filtre. Clasa de eficienta energetica este A atat pentru racire cat si pentru incalzire, modelul nostru se dovedeste a fi economic atat pe timp de vara cat si pe timpul functionarii in zilele in care temperatura scade simtitor.

Functiile ce le detine le intalnim la majoritatea modelelor si anume: ventilare – pe parcursul a trei trepte, incalzire, auto-restart, dezghetarea automata, dezumidificare, timer si mod de noapte. Unitatea interioara nu exceleaza la capitolul design. Este de culoare alba si are un display LCD pe care este afisata temperatura precum si programul ales de functionare.

Pachetul vine si cu o telecoamanda de unde poti selecta cele mai importante functii. Perioada de garantie este de 24 luni, iar un minus aici ar fi ca nu se poate extinde la mai mult. Dar si cu toate astea, reducerea de 30% avantajeaza pe multi dintre noi si poate fi o achizitie buna, cu un bun raport calitate/pret.

Aparat-de-aer-conditionat-Blaupunkt-BAC-WM-I1009-A05T-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *