Televizor LED Blaupunkt 32K147

Blaupunkt 32K147 este un televizor LED cu o diagonala de 81 cm ce are inclus un tunner digital DVB-T/C si un player multimedia. Designul este unul modest, la fel si pretul, dar reprezinta o alegere buna daca esti in cautarea unui televizor fara prea multe functii suplimentare si iti propui sa il folosesti doar la urmarirea programelor preferate fara a naviga insa pe internet.
Daca vorbim de partea video trebuie sa stii ca rezolutia maxima a imaginii ajunge pana la 1920 x 1080 px cu un contrast dinamic de 1000000:1. Are un unghi bun de vizibilitate din orice pozitie si imaginea este imbunatatita cu ajutorul tehnologiei Digital Noise Reduction. La partea de conexiuni Blaupunkt 32K147 ofere aproape toate conexiunile existente in momentul de fata din care merita sa amintesc porturile HDMI, mufa scart sau cea USB.

Televizor-LED-Blaupunkt-32K147

Televizor LED Blaupunkt 32K147

Caracteristicile bune si designul placut al produselor ce apartin brandului nemtesc mi le amintesc de la casetofoanele de masina si pot spune ca producatorul pastreaza traditia si la celelalte produse lansate. Ca si element de finisaj s-a folosit un plastic fin, placut la atingere cu o insertie asemanatoare metalului amplasata in partea inferioara. Piciorul este de tip talpa si este si el alcatuit din plastic lucios.Pretul de 1000 lei si posibilitatea achizitionarii produsului in rate face din Blaupunkt  32K147 o alegere perfecta pentru un televizor simplu si pentru o activitate relaxanta de vizionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *