Televizor LED Blaupunkt 24I207

Blaupunkt 24I207 ofera o imagine hd si nu are in componenta functii smart asa cum am intalnit la modelele prezentate in articolele trecute. Avand in vedere pretul de aproximativ 800 lei pot spune ca investitia merita mai ales daca ai decis sa oferi acest model drept cadou pentru parintii sau bunicii tai. Designul placut, usurinta in utilizare si consumul redus de energie fac din acest model Blaupunkt un mediu pe care poti vedea imaginii la rezolutia maxima de 1366 x 768 px pe un ecran cu o diagonala de 60 cm. Sistemul audio este de tipul NICAM/A2 si ofera o putere maxima de 2x 3w. Sunetul este clar chiar si atunci cand voluml se apropie de valoarea maxima. Luminozitatea este de 250 cd/m2 si timpul de raspuns in jurul valorii de 8,5 ms. imaginile redate sunt imbunatatite cu ajutorul tehnologiei Digital Noise Reduction si se pot observa diferente notabile fata de modelele clasice. Un alt aspect important este dat de claritatea imaginii privita chiar si din unele unghiuri mai incomode sau atunci cand televizorul nu este montat pe aceeasi directie cu cel care vizioneaza.

Televizor-LED-Blaupunkt-24I207

Televizor LED Blaupunkt 24I207

Pentru ca este un model nou aparut in anul 2015 si aici vom intalni un tunner digital de tip DVB-T/C dar si un player multimedia pentru redarea fisierelor audio sau video. La placa de baza a modelului Blaupunkt 24I207 poti conecta cu usurinta aparate externe prin intermediul porurilor USB, HDMI sau mufei Scart pentru vizualizarea fisierelor de pe aceste medii de stocare.
Dimensiunile fara stand au valorile 548 x 335 x 43 mm iar daca doresti amplasarea acestui model pe un perete trebuie sa iei in calcul achizitia unui suport tv pentru perete compatibil VESA 100 x 100. Intregul ansamblu consuma o putere de 25 w si are o greutate de doar 3,4 kg. Ca si functii suplimentare mai intalnim teletextul cu pana la 1000 de pagini, protectia pentru copii si EPG-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *