Bicicleta verticala Cycle M Kettler

Cycle M Kettler face parte din categoria bicicletelor verticale pentru fitness si dispune de 8 trepte de rezistenta si un sistem de franare magnetic. Volanta are o greutate de 6 kg, iar greutatea maxima a celui ce o utilizeaza nu trebuie sa depaseasca 110 kg. Saua este una confortabila si se poate ajusta atat pe verticala cat si pe orizontala in functie de inaltimea celui ce face exercitii.

Vine la un pret bun (verifica acum pretul actualizat), are dimensiunile de L 80 x l 60 x H 144 cm si se poate depozita usor dupa folosire ocupand spatiu redus. In acest pret primim o bicicleta cu care ne putem face exercitiile de intretinere sau recuperare daca nu avem pe aproape o sala de forta. Sau daca timpul de afara nu ne permite.

Bicicleta-verticala-Cycle-M-Kettler-Gri-negru-300x300

Bicicleta verticala Cycle M Kettler Gri-negru

Alte poze cu produsul de fata

Bicicleta dispune de functii moderne cum ar fi masurarea timpului, distanta parcursa, viteza curenta si cea de pedalare si le afiseaza in cadrul displayului LCD amplasat intre cele doua manere. Senzorii speciali amplasat si manere preiau informatii si afiseaza pulsul si alte 6 caracteristici pentru utilizator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *