Bicicleta magnetica pliabila Actuell

Modul de pliere al bicicletelor fitness a evoluat si am observat foarte multe modele care sunt construite in forma literei “V”. Bicicleta magnetica pliabila Actuell este un astfel de model, iar usurinta plierii si spatiul mic ocupat dupa folosire sunt atuurile care o recomanda drept o buna achizitie.

Este un dispozitiv ce se poate folosi atat pentru recuperarile medicale (treptele mici de dificultate) cat si pentru exercitiile mai grele ce necesita o tonifiere a musculaturii. Cu Actuell se poate pedala in ambele sensuri, iar gradul de dificultate poate fi reglat pe parcursul celor 8 trepte.

Ghidonul dispune de o pozitie ergonomica si are integrati senzori pentru afisarea unor informatii in cadrul displyului LCD: calorii, puls, distanta parcursa, viteza si timpul de la inceputul exercitiului.

Bicicleta-magnetica-pliabila-Actuell-300x300

In stare extinsa se remarca prin dimensiunile de 81 х 43 х 113 cm, iar la pliere ocupa cam 48 х 40 х 132 cm. Saua este si ea reglabila pe inaltime si ofera un confort sporit datorita materialelor componente moi.

V-Belt drive este sistemul modern ce asigura un grad minim de zgomot in timpul functionarii. pedalele sunt fixe pe picior si au si posibilitatea de a regla curelele de sustinere. Bicicleta fitness Actuell este destul de bine construita si stabila pe orice suprafata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *