Bicicleta Eliptica Spartan Performance

Spartan Performance este o bicicleta eliptica recomandata femeilor si barbatilor si asta pentru ca ii se poate regla nivelul de dificultate pe parcursul a 8 nivele. Miscarea este asigurata de volanta de 7 kg si are in componenta rulmenti capsulati ce ii asigura un nivel de zgomot redus in timpul functionarii.

Bicicleta dispune de suporturi de sustinere cu insertii de cauciuc pentru a nu zgaraia suprafata pe care este amplasata. Se remarca prin dimensiunile de 124 x l 60 x i 160 cm, o greutate de 37 kg si o mutare usoara dupa terminarea exercitiilor fitness datorita rotilor de transport incorporate.

Bicicleta-Eliptica-Spartan-Performance-300x187

Rulmentii integrati in manere si pedale sunt de calitate si asigura rezistenta la folosinta indelungata. Manerele sunt unele confortabile si dispun de invelis moale ce nu transpira si ofera o aderenta buna. Tot aici avem integrati diferiti senzori pentru a afisa pulsul, caloriile, viteza deplasarii, etc.

Spartan Performance este un dispozitiv modern, dispune de reglaj pentru diferite nivele de intensitati si nu ocupa prea mult spatiu. Are o garantie de 24 luni, se ofera transport gratuit, iar raportul calitate/pret este unul destul de bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *