Beko WTV8734XS0 – masina de spalat rufe cu program Steam Therapy

Beko WTV8734XS0 este un model ce beneficiaza de reducere de 21% fata de pretul initial si perioada de garantie de 5 ani de zile. Este un dispozitiv de spalat ce se incarca frontal cu pana la 8 kg rufe uscate, viteza de centrifugare de 1400 rpm si clasa energetica A+++.

Vezi pret redus pentru acest model

Grila de programe este una completa, iar pa langa programele standard gasim si programe speciale pentru eliminarea petelor cu ajutorul aburilor facilitand in acest mod o calcare usoara. Nu lipseste nici programul special pentru hainele celor mici sau cel de spalare rapida. Selectia unui ciclu preferat se face cu ajutorul consolei rotunde, ledul alaturat indicand si selectia facuta. Displayl lcd este usor de citit si ofera informatii despre temperatura de spalare, viteza de centrifugare sau timpul ramas pana la finele programului ales.Beko-WTV8734XS0

Beko WTV8734XS0 dispune de programare intarziata, controlul balansului in doua trepte si control pentru exces de apa. Motorul ProSmart Inverter din componenta este cel mai nou pe piata si se remarca prin nivel de zgomot scazut la functionare, consum redus si vibaratii la cote acceptabile. Pentru incorporare trebuie sa aveti in vedere dimensiunile de 84 x 60 x 54 cm. Aparatul se muleaza usor in orice baie sau bucatarie datorita designului clasic pe alb. E o masina de spalat rufe incapatoare si economica ce vine de la un brand cu experienta in domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *