Beko WTV6632BSOS – masina de spalat rufe in clasa A+++ cu 15 programe

Daca cautam o masina de spalat rufe ieftina cu incarcare de 6 kg ne putem indrepta fara probleme catre modelul Beko WTV6632BSOS. Este un electrocasnic nou pe piata, iar cu putin noroc il poti gasi la reducere in aceasta perioada. O achizitie inteligenta poate fi facuta si pe platforma online emag la un pret redus cu 22% alaturi de transport gratuit si garantie 24 luni – vezi oferta de pret.

Masina de spalat rufe se incarca in mod clasic (frontal) si poate stoarce rufele dupa spalare cu o viteza de 1200 rpm. Este un model economic, fiind incadrat in clasa A+++, specificatie asigurata in mare masura de motorul economic si rezistenta rapida pentru incalzirea apei.

Finisajul exterior are la baza culoarea argintie alaturi de un hublou destul de generos ce se deschide larg pentru acces usor la interior. Panoul de control este amplasat central si are in componenta consola rotunda pentru selectia programelor si displayul lcd. Aici gasim cele mai importante informatii in legatura cu ciclul de spalare, temperatura setata, viteza de centrifugare sau putem ajusta aceste setari dupa bunul plac.

Vezi si masina de spalat rufe  Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Grila de programe este una destul de bogata si asigura mai mult decat necesarul in orice casa. Avem 15 programe disponibile printre care se enumera: program bumbac, lana, sintetice, baby protect, expres zilnic, program rapid, colorate, economic, program mixt, spalare manuala sau pentru articole sportive.

Beko WTV6632BSOS isi regleaza consumul in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva. De asemenea, exista posibilitatea de a bloca butoanele in timpul functionarii pentru a evita diversele accidente cauzate de cei mici. Dimensiunile aparatului se incadreza in limitele date de 84 x 60 x 45 cm. Nivelul de zgomot la spalare de 58 db numeste acest model unul economic si asta datorita bunei izolari interne si designului special ce elima vibratiile.

 

Beko-WTV6632BSOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *