Masina de spalat rufe Beko WTV 8734 XS0

Beko WTV 8734 XS0 e o masina de spalat rufe din clasa de mijloc (costa cam 1500 lei), dar dispune de numeroase tehnologii de spalare ce ofera rezultate bune cu un consum nu prea mare de resurse:

  • Steam Therapy – elimina mirosurile neplacute cu ajutorul jeturilor de abur usurand astfel activitatea de calcare a rufelor;
  • Motor ProSmart Inverter – sunt cele mai moderne motoare de pe piata si functioneaza fara clasicele perii de carbon. Din aceasta cauza se observa o functionare silentioasa, un randament mult mai ridicat, control al turatiilor complet, durabilitate ridicata.
  • Tehnologie AquaFusion – valorifica cantitatea de apa, detergent si energie electrica asigurand importante economii anual.
  • AquaWave – face referire la designul modern al cuvei de spalare asigurand o curatare delicata, fara frecari suplimentare si fara a afecta tesatura.
  • Hygiene20 – ofera curatarea completa a hainelor chiar si la temperatur scazute facand astfel importante economii.

Beko WTV 8734 XS0 are o capacitate mare de incarcare (8 kg) si ofera posibilitatea de a spala o cantitate mai mare decat pana acum. Viteza de centrifugare maxima ajunge pana la 1400 rpm si se poate selecta in trepte. Incadrarea in clasa A+++ de eficienta energetica ii asigura consumul redus de curent de care vorbeam mai sus.

Masina-de-spalat-rufe-Beko-WTV-8734-XS0-300x300

Programele de spalare sunt 16 la numar si reusesc sa acoperae majoritatea cerintelor pentru orice gospodina. Putem alege un program rapid pentru rezultate bune alaturi de o cantitate redusa de haine, program special pentru bumbac, haine mixte sau sintetice, delicate, etc.

Beko WTV 8734 XS0 se poate programa sa porneasca cu intarziere de cateva ore, iar rufele vor fi gata la ora stabilita. De asemenea, sistemul pentru reglarea consumului asigura consumul de resurse in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva.

Modelul Beko este caracterizat de dimensiunile de 84 x 60 x 54 cm, adica unele obisnuite in cazul acestor electrocasnice. Finisajul exterior are la baza culoarea alb, hubloul avand o deschidere de pana la 170 grade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *