Beko WTE7502B0 – masina spalat rufe cu functie speciala pentru indepartarea parului de animale

Beko WTE7502B0 este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, clasa energetica A+++ si viteza de centrifugare de 1000 rpm. Punctele forte sunt asigurate de : controlul electronic al balansului, functie speciala pentru indepartarea parului de animale, controlul excesului de apa, Tambur AquaWave. Pentru amplasare aveti nevoie de un spatiu de minim 84 x 60 x 45 cm. Masina de spalat rufe este robusta, finisata modern si foarte silentioasa.

Beko-WTE7502B0

Programele de spalat sunt destul de numeroase si acopera spalarea multor tipuri de tesaturi: haine din bumbac, lana, sintetice, delicate, program spalare rapida, spalare manuala, etc. Viteza de centrifugare asigura o stoarcere completa a rufelor, iar capacitatea de incarcare mi se pare una potrivita chiar si pentru familiile mai numeroase.

Beko WTE7502B0 este un electrocasnic  potrivit pentru cei ce nu vor sa cheltuie prea mult pe o masina de spalat rufe. Beneficiaza de o reducere suplimentara, perioada de garantie fiind de 24 luni. Panoul de comanda are un disply lcd usor de citit. Consola pentru selectia programelor ocupa o pozitie centrala si mici instructiuni pentru a alege programul potrivit pentru rufele introduse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *