Masina de spalat rufe Beko WTC 6634 XS0

Beko WTC 6634 XS0 e una dintre cele mai simple modele de la cunoscutul producator. Se remarca prin capacitatea de incarcare de 6 kg, 1200 rpm viteza de centrifugare maxima si o clasa energetica A+++ referitor la consumul de energie electrica. Poate fi gasita in aceasta perioada la reducere de pret – vezi detalii.

Masina de spalat ofera 16 programe de spalare care se diferentiaza prin temperatura apei si numarul ciclurilor de spalare sau clatire aplicate rufelor. Exista programe speciale pentru bumbac, lana, haine mixte, articole voluminoase sau sportive. programul se alege destul de usor din cadrul panoului de comanda. Aici avem o consola cetrala si un display lcd ce afiseaza informatii in legatura cu activitatea de spalare a rufelor.

Beko WTC 6634 XS0 este un model silentios gratie motorului cu perii care emite la spalare circa 53 db. La stoarcerea rufelor acest nivel urca pana la 76 db, dar depinde in mare masura si de numarul rotatiilor alese. Finisajul exterior este unul complet pe alb, iar ca dimensiuni pentru instalare trebuie sa aveti in vedere urmatoarele informatii: 84 x 60 x 50 cm.

E un model pentru un buget mediu care are destul de multe programe si tehnologii noi de spalare. Poate fi comandata in aceasta perioada la reducere alaturi de transport gratuit si garantie 24 luni. Vezi detalii complete.

Masina-de-spalat-rufe-Beko-WTC-6634-XS0

One thought on “Masina de spalat rufe Beko WTC 6634 XS0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *