Beko WRE7534XWSO – masina de spalat rufe economica cu functie de autocuratare

Beko WRE7534XWSO e o masina de spalat rufe economica si destul de incapatoare daca e sa vorbim de incarcarea cu rufe. E recomandata familiilor ceva mai numeroase si celor ce dispun de un buget mediu de achizitie. Capacitatea de incarcare pentru modelul de fata este de 7 kg, dar se pot gasi aparate din aceeasi gama si cu incarcare de 5 sau 6 kg. Este incadrata in clasa A+++ de eficienta energetica si ii asigura un consum redus comparativ cu modelele ceva mai vechi.

Numarul de programe disponibile pentru spalare reprezinta punctul forte al modelului Beko WRE7534XWSO. Avem incluse pana la 16programe usor de accesat prin intermediul consolei centrale: bumbac, lana, sintetice, haine bebelusi, program rapid, delicate, mixt. Displayul lcd are dimensiuni generoase si ofera o citire usoara si rapida a informatiilor legate de ciclul de spalare.

Beko-WRE7534XWSO

Beko WRE7534XWSO beneficiaza de sistem electronic de control al balansului, control pentru excesul de apa. Pentru incorporare veti avea nevoie de un spatiu de minim 84 x 60 x 45 cm. Hubloul se deschide destul de larg si permite un acces usor atat pentru incarcare cat si pentru descarcarea aparatului.

Este un aparat la un pret corect cu multe programe de spalare si cu tehnologii moderne. Clasa A+++ ii asigura un consum redus de energie, iar motorul modern ii ofera o functionare silentioasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *