Beko WMY71483LB2 – pret la reducere si primele pareri despre aparat

Beko WMY71483LB2  e un model accesibil atat din punct de vedere al pretului cat si din punctul de vedere al dotarilor. Se poate incarca cu 7 kg rufe uscate, are 1400 rpm viteza centrifugare si clasa de eficienta energetica A+++.

Grila de programe numara 16 setari prestabilite pentru majoritatea tesaturilor  cu accent pe: haine delicate, sintetice, Baby Protect si spalare igienica. Panoul de comanda este alcatuit din consola pentru selectia programului si displyul LCD alaturi de celelalte butoane pentru ajustarea temperaturii sau altor setari. Tot de aici se poate programa pornirea intarziata, blocarea accesului pentru cei mici sau se poate alege o viteza de stoarcere mai mare pentru rufe.

Masina-de-spalat-rufe-Beko-WMY71483LB2-300x300

Chiar daca avem disponibil si un program rapid pentru a spala o cantitate redusa de articole, Beko WMY71483LB2  dispune de senzori interiori pentru determinarea greutatii si ajustarea apei si detergentului in mod optim. In acest fel se pot face economii importante odata cu trecerea timpului atunci cand alegem sa spalam o cantitate sub cea maxima admisa.

Prima impresie ramasa dupa privirea aparatului a fost aceea ca este unul destul de bine imbinat in toate punctele. Are dimensiunile de 84 x 60 x 54 cm, un hublou cu diametrul de 34 cm ce ii ofera o deschidere destul de larga pentru a introduce articole mai voluminoase destul de usor. Nivelul scazut la spalare (51db) este asigurat atat de motorul silentios dotat cu inverter, dar si de peretii ce absorb vibratiile si zgomotele. Beko WMY71483LB2 este o masina de spalat destul de buna din toate punctele de vedere, iar pretul mi se pare unul corect pentru ceea ce ofera. Garantia de 5 ani pentru produs si 10 ani pentru motor mi se par doua motive pentru o achizitie inteligenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *