Beko WMY71033LMB3

Beko WMY71033LMB3 este o masina de spalat simplu de utilizat, cu o capacitate buna de incarcare si economica. Are o grila bogata de programe si face fata celor mai multe cerinte cand vine vorba de spalarea diferitelor tipuri de tesaturi. Pretul bun si faptul de vine da la un brand cu experienta in domeniu face din acest produs o alegere perfecta pentru un electrocasnic rezistent in timp.

Se poate incarca frontal cu pana la 7 kg de rufe uscate si avem acces usor datorita deschiderii largi a hubloului. Viteza maxima de centrifugare este de 1000 rpm, asa ca rufele ies aproape uscate si mai este nevoie decat de cateva ore pe un uscator de rufe pentru uscare completa. In cele 15 programe din dotare intalnim setari prestabilite pentru articole sport, haine pentru bebelusi, program de spalare rapida sau program pentru lana, haine delicate sau cele ce necesita o spalare manuala. Beko WMY71033LMB3 isi regleaza automat cantitatea de apa si detergent in functie de greutatea totala a rufelor si in acest fel face economii importante. Se poate programa si pornirea intarziata si se pot bloca tastele pentru a nu fi modificate setarile de catre cei mici.

Masina-de-spalat-rufe-Beko-WMY71033LMB3-300x300

La exterior avem un aparat modern, de culoare alba. Se poate instala cu usurinta pentru ca are dimensiuni standard de 84 x 60 x 50 cm.panoul de comanda are butoane generoase si usor de folosit, iar displayul LCD de afiseaza informatii despre setarile efectuate. Consola centrala se roteste usor pentru selectarea programului. Compartimentul pentru detergent si cel pentru curatarea filtrului pompei de evacuare au acum dimensiuni mai generoase pentru un aspect facil si pentru o curatare usoare. Am scris despre cateva sfaturi privind folosirea si mentinerea in conditii bune pentru masinile de spalat automat, asa ca te invit sa citesti acest articol ce te va ajuta in multe privinte. Intimpul spalarii electrosnicul de fata are un nivel de zgomot de 60 dB, dar acest aspect nu ne intereseaza prea mult. Mai mult conteaza rezistenta nichelata din dotare care nu aduna asa de mult calcar ca cele clasice. Totusi, va recomand sa folositi si unele produse pentru a trata duritatea apei asa cum am precizat si in articolul de mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *