Beko WMI81242 – masina spalat rufe incorporabila cu incarcare 8 kg

Beko WMI81242 dispune de o constructie ceva mai specifica si aici ma refer in primul rand la panoul frontal ce a fost modificat pentru a se permite incorpoararea in mobila de bucatarie. O puteti instala si in baie daca aveti corpuri asemanatoare de mobila si doriti un efect vizual placut. In pachet veti gasi doua balamale utile la montarea panoului frontal.

Masina de spalat rufe dispune de capacitate de incarcare de 8 kg si 1200 rpm viteza maxima de centrifugare. Arata bine si la exterior, dar aici ne intereseaza decat panoul frontal pentru ca oricum partea inferioara va fi acoperita. Acesta are un finisaj pe alb, display de dimensiuni medii si consola rotunda pentru selectia programelor.

Grila de programe are incluse pana la 16 posibilitati de spalare si ofera definiri persoanlizate in functie de temperatura sau viteza de centrifugare. Exista programe cu durata scurta de spalare (30 minute), dar si programe ceva mai lungi. Asadar, putem alege in functie de tipul de tesatura :: haine din mubac, lana, mixte, program special pentru hainele bebelusilor, extra-clatire, prespalare, program rapid, etc.

Beko-WMI81242

Displayul lcd este amplasat in pozitie centrala si ofera informatii despre ciclul de spalare: timp ramas, viteza de centrifugare, temperatura de spalare sau timpul pana cand aparatul va porni in cazul programarii intarziate. Langa gasim consola rotunda ce ajuta la selectarea programelor de spalare si are inscriptionate instuctiuni pentru o alegere rapida. Beko WMI81242  distribuie uniform cantitatea de rufe de la interior pentru a asigura o functionare corespunzatoare si fara nivel de zgomot ridicat. De asemenea, sistemul pentru controlul excesului de apa analizeaza cantitatea de rufe de la interior si asigura o cantitate de apa optima.

La exterior gasim un aparat finisat complet pe alb cu deschidere generoasa pentru hublou (135 grade) si urmatoarele dimensiuni: 82 cm inaltime, 60 cm latime si 54 cm adancime. Nivelul de zgomot la spalare este de circa 50 db, iar la centrifugare poate urca pana la 67 db si variaza in functie de treapta folosita la stoarcerea rufelor.

E un electrocasnic potrivit daca cauti ceva incorporabil care sa aibe o capacitate mare de incarcare. Dispune de tehnologii avansate de spalare (Aquawave – design special al cuvei de spalare ce nu afecteaza tesatura si asigura cicluri de spalare blande si Aquafusion – optimizeaza consumul de apa, detergent si energie electrica in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva pentru economii importante anuale), se incorporeaza destul de usor si are un consum energetic redus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *