Beko WMB91242LA – masina de spalat rufe cu tehnologie AquaFusion

Beko WMB91242LA e o masina de spalat rufe potrivita daca cauti un aparat cu capacitate mare de incarcare. Modelul arata bine la exterior, este finisat pe alb si dispune de dimensiuni obisnuite in ceea ce priveste aceste electrocasnice. Se poate incarca cu pana la 9 kg rufe uscate ce vor fi stoarse apoi la 1200 rpm. Displayul lcd ocupa o pozitie centrala si aici avem acces la vizualizarea principalelor functii ale aparatului: temperatura de lucru, programul selectat, timpul ramas, viteza de centrifugare selectata.

Programele variate de spalare incluse in grila acestei masini de spalat rufe ofera suport pentru curatarea multor tipuri de tesaturi : lenjerii, haine sport, mixte, bumbac, lana, sintetice, haine ce necesita o spalare manuala.

Beko-WMB91242LA

Beko WMB91242LA dispune de sistem pentru controlul excesului de apa. De asemenea, are si protectie la inundatii si opreste alimentarea cu apa atunci cand detecteaza scurgeri. Controlul electronic al balansului ii ofera o functionare silentioasa si corespunzatoare distribuind greutatea pe toata suprafata tamburului.

Designul pe alb o face usor de integrat in orice baie sau pentru incorporarea in bucatarie. Aici aveti nevoie de un spatiu de minim 84 x 60 x 59 cm. Mi se pare un model potivit pentru familiile formate din 2-3 membri pentru ca are o capacitate destul de mare de incarcare. Se utilizeaza destul de usor, este silentioasa si beneficiaza de un consum redus de energie electrica. Functia speciala de curatare pentru tambur elimina eventualele griji ce le putem avea cu aceasta operatie. Programarea intarziata ofera pornirea si oprirea la orele stabilite de utilizator.

Aparatul beneficiaza de perioada de garantie de 24 luni, transport gratuit si reducere de 400 lei !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *