Masina de spalat rufe Beko WMB71031M

Beko WMB71031M e o masina de spalat rufe potrivita pentru cei care vor un aparat simplu, nu prea scump si care sa vina echipat cu cateva tehnologii moderne din punctul de vedere al spalarii. Aici merita sa amintesc: Aquafusion (poate face o economie de 5-6 kg detergent anual), rezistenta hi-tech (materiale componente de calitate ce ii ofera o rezistenta indelungata si in acest fel elimina consumul inutil de curent) si dark care (program special pentru rufele inchise cu rolul de a preveni decolorarea).

Consola centrala de selectie are cateva instructiuni si ne ajuta la alegerea programului optim in functie de natura tesaturilor. Putem alege unul dintre cele 11 programe, fiecare avand temperatura si viteza de centrifugare prestabilite. Aparatul se poate incarca cu pana la 7 kg rufe uscate si asta e un lucru bun pentru ca puteti spala odata destul de multe haine. Clasa de eficienta energetica in care este incadrata este A+, iar viteza maxima de centrifugare ajunge pana la 1000 rpm. Displayul LCD este de dimensiuni potrivite si ne tine la curent cu timpul ramas pana la terminarea ciclului sau timpul in care masina de spalat va porni in cazul activarii pornirii intarziate. Tot in aceasta zona se gasesc diverse butoane pentru selectia temperaturii sau pentru o spalare intesiva.

Beko-WMB71031M-300x300

Modelul Beko este un electrocasnic pentru un buget mediu

Modelul de fata e unul potrivit daca nu vrei sa cheltui prea multi bani pe un aparat ce iti va asigura curatarea rapida si cu bune rezultate a rufelor. Are destul de multe tehnologii moderne si nu ar trebui sa iti faci griji pe acest plan. Perioada de garantie de 5 ani este un alt beneficiu, pentru ca am vazut putine produse ce vin cu o garantie mai mare de 2-3 ani.

Beko WMB71031M primeste nota 4,8/5

Din punct de vedere estetic nu i se poate reprosa nimic aparatului. E unul finisat in mod clasic, pe culoarea alb si este caracterizat de dimensiunile de 84 x 60 x 50 cm. Sistemul electronic pentru controlul balansului este raspunzator pentru nivelul de zgomot de 60 db in timpul functionarii. Acesta asigura o distribuire de haine in tot tamburul pentru o stabilitate buna si un consum optim de energie.In timpul stoarcerii rufelor acesta ajunge la 72 db, dar depinde foarte mult si de treapta folosita. Ca si alternative va recomand modele similare de la acelasi brand care au capacitate mai mare da incarcare sau unele slim daca spatiul din baie nu va permite ceva de dimensiuni normale: WKB51032PTY. Acestea nu sunt foarte scumpe si sunt recomandate daca aveti mai putini membrii in familie. De remarcat este si prezenta rezervorului pentru detergent lichid din dotarea modelului Beko WMB71031M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *