Beko RDSA290M20X – frigider cu doua usi pentru un buget mediu

Beko RDSA290M20X are un finisaj modern pe inox si reprezinta un aparat potrivit pentru cei care nu au multe alimente de congelat. Astfel de frigidere cu doua usi sunt inca la cautare si nu se pune problema de spatiu pentru ca au dimensiuni asemanatoare cu majoritatea modelelor din aceasta categorie. Singurele diferente pentru aceste aparate sunt asigurate de : volumul mediu pentru congelator si amplasarea acestuia in partea superioara.

Beko RDSA290M20X este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, are un volum total de 278 litri si garnituri tratate pentru eliminarea bacteriilor. Frigiderul ne ofera posibilitatea se depozitam la temperatura favorita alimente in cadrul celor trei rafturi din sticla. Volumul disponibil aici este de 209 litri, dar avem si un compartiment pentru fructe ori carne proaspata si trei suporturi pe usa pentru diferite sticle. Congelatorul are rezervat diferenta de 69 litri si cred ca ofera spatiu suficient pentru a depozita destul de multe alimente. Raftul din mijloc se poate detasa si in acest fel putem introduce si alimente mai voluminoase.

Pe timp de vara poti incerca o combina frigorifica cu dozator de apa.

Designul exterior este unul care m-a atras si puteti vedea asta si din poza atasata. Finisajul din inox il va face usor de integrat in orice bucatarie, iar manerele incorporate pastreaza liniile aparatului. Are dimensiunile de 162 x 59.5 x 60 cm, usi reversibile si un nivel de zgomot de 42 db. Va recomand acest aparat daca aveti un buget mediu pentru un frigider cu doua usi de la un brand bun.

 

Frigider-cu-2-usi-Beko-RDSA290M20X-300x300

Frigider-cu-2-usi-Beko-RDSA290M20X2-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *