Beko RDNE535E20DZM – combina frigorifica cu volum total de 535 litri

Beko RDNE535E20DZM este combina frigorifica din gama 2016 si se remarca prin capacitatea destul de mare pentru pastrarea la rece a alimentelor. In zona frigiderului e vorba de 388 litri, iar la congelator vorbim de circa 103 litri. Activitatea de racire este asigurata de un singur compresor si incadreaza aparatul in clasa de eficienta energetica A+ cu un consum de circa 346 kWh/an.

Nu cred ca mai este cazul sa amintesc de prezenta sistemului de racire No Frost pentru cele doua compartimente. Se evita in acest fel formarea de gheata, iar curatarea si decongelarea aparatului se face mult mai usor. Frigiderul beneficiaza de 3 rafturi din sticla securizata, suporturi pe usa pentru recipiente si un compartiment de 0 grade destul de incapator. Congelatorul beneficiaza de filtru impotriva mirosurilor, are trei compartimente cu deschidere completa si o capacitate de congelare de 5 kg/24 ore.Beko-RDNE535E20DZM

Beko RDNE535E20DZM beneficiaza de un aspect modern la exterior. Se remarca prin dimensiunile de 201 x 59.5 x 65 cm, finisaj din inox antiamprenta si manere orizontale pentru a pastra liniile aparatului. Autonomia fara curent ajunge pana la circa 20 ore, iar nivelul de zgomot maxim atins la 43 db. Este o combina frigorifica incapatoare si silentioasa recomandata celor ce doresc un dispozitiv de calitate care sa ofere mult spatiu pentru pastrarea la rece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *