Beko RDNE455E20ZX – frigider cu doua usi economic si spatios

Incadrat in clasa A+ si cu un volum total de 406 litri, Beko RDNE455E20ZX se defineste ca fiind o optiune buna pentru cei ce sunt in cautarea unui frigider cu doua usi si pun accentul in special pe mentinerea la rece a alimentelor. Pentru congelare avem in partea superioara un compartiment cu volumul de 93 litri, doua compartimente, sistem de racire no-frost si o capacitate de congelare de 6kg/24 ore.

Frigiderul ne pune la dispozitie diferenta de 313 litri cu ajutorul celor trei rafturi din sticla, patru suporturi pe usa si compartiment dedicat fructelor si legumelor. La interior dotarile sunt destul de bune si numeroase: filtru impotriva mirosurilor, garnituri anti-bacteriene pentru usi, sistem avertizare usa lasata deschisa, functie ionizare si acelasi sistem de racire amintit mai sus.

Vezi galerie foto

Frigiderul cu inaltimea de 185 cm beneficiaza la exterior de un design modern si un aspect placut. Ca si dimensiuni e vorba de 185 x 70 x 64 cm, manere orizontale integrate, usi reversibile si finisaj din inox. Nivelul de zgomot e unul redus gratie motorului cu inverter si izolarii bune din interior: 43 db. Panoul de control este amplasat pe usa congelatorului si este primul model la care am gasit un astfel de amplsament. Modelele vechi nu dispunea de aceasta dotare, iar temperatura se putea regla din interior cu ajutorul clasicului termostat. De aici putem activa functia de congelare sau racire rapida si putem seta temperatura individual pentru fiecare compartiment. Pentru o buna vizibilitate la interior a fost montat un sistem de iluminare economic ce are la baza ledurile.

Beko RDNE455E20ZX are un pret bun avand in vedere tehnologiile integrate si reducerea de 20%. Perioada de garantie standard este de 24 cu posibilitate de extindere, iar transportul gratuit. Vi-l recomand daca vreti un aparat de racire cu un bun raport calitate/pret si care sa fie in trendul actual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *