Combina frigorifica Beko RCNE520K20DZX

Beko RCNE520K20DZX este un frigider ce vine echipat cu dozator de apa, sistem de racire no frost si compartiment special cu temperatura 0 grade pentru mentinerea fructelor si legumelor. Pe langa acestea, o atentie trebuie acordata si celorlalte caracteristici tehnice si anume: volum total de 450 litri, clasa eficienta energetica A+, finisaj inox antiamprenta, sistem antibacterian si filtru impotriva mirosurilor.

Pentru zona de racire superioara avem disponibili cam 326 litri si putem depozita cam tot ce avem nevoie. E un volum mare pentru ca modelele precendente nu depaseau 300 litri. Aici avem disponibile trei rafturi din sticla securizata, suport pentru oua pe usa si unul pentru racirea sticlelor. Rezervorul de apa are dimensiuni reduse si nici nu se observa pentru ca face parte din suportul pentru depozitarea borcanelor. Usa este dotata cu garnitura tratata impotriva formarii bacteriilor, iar filtru de mirosuri circula si reimprospateaza aerul din interior. Pentru iluminare a fost montat un sistem pe baza de LED, adica unul economic si care sigura o buna vizibilitate la interior.

Combina-frigorifica-Beko-RCNE520K20DZX-300x300

Congelatorul este pozitionat in partea de jos si este compartimentat cu ajutorul celor doua rafturi. Aici avem trei compartimente incapatoare ce asigura o deschidere completa si un suport pentru gheata. Capacitatea de congelare este una buna si aici vorbim de 6 kg in decurs de 24 ore.

Exteriorul ne prezinta un aparat cu dimensiunile de 192 x 70.4 x 70.1 cm. Este putin mai mare comparativ cu cele standard pentru ca acelea aveau cam 60 cm latime. Inoxul anti amprenta este finisajul folosit atat la usile reversibile cat si la corpul combinei frigorifice. Manerele pentru deschidere sunt unele orizontale integrate si asta pastreaza liniile frumoase.

Pret si pareri de final pentru Beko RCNE520K20DZX

Combina frigorifica de care am vorbit e una recomandata pentru familiile mai numeroase. Chiar si in alte cazuri are un consum redus de energie electrica si spatiu suficient pentru depozitare. Dozatorul de apa e bun pentru cei ce cauta un astfel de model si doresc sa aiba in permanenta apa la o temperatura mai scazuta.

One thought on “Combina frigorifica Beko RCNE520K20DZX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *